lunes, 28 de noviembre de 2016

¡Contigo, hasta la victoria siempre!

Tomado de Comunistes de Catalunya


Comunicat de Comunistes de Catalunya en motiu de la mort del Comandante Fidel Castro. 

Comunistes de Catalunya volem expressar la nostra profunda tristesa davant de la mort del camarada Fidel Castro i transmetre el nostre condol al Partit Comunista de Cuba, a la seva família i amistats, així com a tot el poble cubà.

Acompanyem, avui, a totes les dones i els homes cubans en el comiat a un dels majors líders revolucionaris de tota la història.

Acompanyem també en el dolor a totes les dones i homes revolucionaris del món que hem perdut un referent ideològic, un model de dignitat, un exemple de compromís en la lluita i un dels esperits més lúcids del nostre temps.

Més que un home, Fidel ha estat un gegant. Un gegant que va encapçalar la lluita guerrillera de tot el poble de Cuba contra la tirania. Un gegant que va guiar el poble pel camí de la dignitat i la justícia contra el monstre de l'Imperialisme. Un gegant que mai es va doblegar davant els enemics dels pobles i dels oprimits. Un gegant que va alçar la veu per tots els qui no tenien veu, que va alçar el seu puny pels qui no tenien res. Un gegant que va entregar la seva vida a la construcció del socialisme i la lluita contra l'imperialisme, a la llibertat dels pobles i la justícia entre els éssers humans. Un gegant, en definitiva, de l'humanisme revolucionari.

Avui ha mort un home, Fidel Castro, el Comandante. Però la seva petjada en la història res l'esborrarà. Perquè el seu record romandrà per sempre en l'esperit d'aquelles persones que lluiten per un món més just i pel bé del conjunt de la humanitat.

¡Hasta la victoria siempre, Comandante!
¡Venceremos!

Comunistes de Catalunya
Comitè Central

25 de novembre de 2016

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...